Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


В Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України дев’ятого жовтня 2020 року відбулась щорічна Всеукраїнська науково-практична конференція «Публічне управління: традиції, інновації, глобальні тренди» за міжнародною участю, присвячена 25-річчу інституту. Цього року конференція вперше проводилась в онлайн форматі. Дослідники подали понад 200 наукових тез. Крім науковців з Укаїни у конференції взяли участь науковці з Молдови, Румунії, Білорусі, Польщі, Словакії та США.

Викладачі кафедри менеджменту організацій та студенти магістратури прийняли активну учать у роботі секції наукової конференції: «Сучасні інструменти менеджменту в публічному управлінні» (18 наукових робіт).

За результатами роботи конференції було видано збірник наукових праці її учасників, завдяки якому науковці змогли більш зручно ознайомитись з результатами досліджень колег з питань наукових і практичних проблем розвитку українського суспільства в епоху глобалізації й розробки шляхів удосконалення системи публічного управління в Україні з урахуванням традицій та інновацій.