Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


15-17 жовтня 2020 року науковці інституту взяли участь в міжнародній конференції в м. Ясси (Румунія)

Конференція «Європейський Союз та його сусіди: посилення ролі ЄС на східних кордонах» відбулася в он-лайн форматі за участі представників Румунії, США, Великої Британії, Польщі, Болгарії, України та інших країн.

Організаторами наукового форму виступили: Центр європейських студій, юридичний факультет та Європейський інформаційний центр Жана Моне при Університеті Александру Іоан Куза (м. Ясси).

Від ОРІДУ НАДУ при Президентові України участь у конференції взяли: перший заступник директора Микола Попов, завідувач кафедри економічної та фінансової політики Микола Миколайчук, завідувач кафедри проектного менеджменту Тетяна Безверхнюк, професор цієї кафедри Ірина Бабова, професор кафедри глобалістики, євроінтеграції та управління національною безпекою Світлана Овчаренко, доцент кафедри публічного управління та регіоналістики Андрій Крупник, а також аспіранти Алла Орлова та Іван Комаровський.

Відповідно до програми конференції було представлено доповіді з актуальних питань забезпечення безпеки на європейському континенті, міжнародних відносин, удосконалення публічного управління, взаємодії публічної влади з громадськістю тощо.

Фотогалерея