Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


8 жовтня 2020 року проведено робоче засідання кафедри електронного урядування та інформаційних систем в он-лайн режимі.

На засіданні кафедри було підведено підсумки підготовки до Всеукраїнської науково-практичної конференції за міжнародною участю (до 25-річчя заснування інституту) «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ: ТРАДИЦІЇ, ІННОВАЦІЇ, ГЛОБАЛЬНІ ТРЕНДИ».

Наголошено на необхідності закінчення процесу адаптації всіх навчальних курсів до переходу в дистанційний режим, у зв’язку із погіршенням епідеміологічної ситуації.

Обговорювались питання пошуку нових форм та методів підвищення кваліфікації викладачів та конструювання індивідуальних траєкторій підвищення кваліфікації членів кафедри. Наголошено на необхідності активізації рейтингової роботи викладачів та кафедри в цілому.

Велика увага була приділена проведенню науково-методичних семінарів за темами інтелектуальної власності, академічної доброчесності серед здобувачів вищої освіти тощо, а також активізації наукового консультування установ, підприємств, організацій науково-педагогічними працівниками та заключення відповідних угод.

Затверджено стратегію побудови плану роботи гуртка «Інформатик» на 2020 – 2021 навчальний рік. Активізовано наукову роботу викладачів та ознайомлено з нормативними документами інституту, прийнятими під час проведення апаратних нарадах, засіданнях приймальної комісії та вченої ради інституту.