Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Метою зборів стало підведення підсумків діяльності у 2019-2020 навчальному році та обговорення перспективних завдань колективу інституту щодо забезпечення освітньо-наукового процесу у 2020-2021 навчальному році.

Відповідно до ч. 5 ст. 34 Закону України «Про вищу освіти» директор інституту М.М. Іжа представив звіт перед вищим колегіальним органом громадського самоврядування закладу – загальними зборами трудового колективу. У промові було акцентовано увагу на основних напрямках діяльності: проведення вступної кампанії, забезпечення якості навчального процесу, підготовка науково-педагогічних кадрів, робота з персоналом, міжнародна діяльність, вихована робота, матеріально-технічне забезпечення та фінансове забезпечення діяльності в умовах обмеженого фінансування. Директор зробив наголос на основних завданнях колективу та його дієву участь у реалізації Стратегії розвитку Національної академії.

З доповіддю про результати професійної діяльності науково-педагогічних працівників виступив перший заступник директора М.П. Попов.

В ході зібрання було зазначено низку важливих питань нашої діяльності, які винесли для обговорення декан факультету публічного управління та адміністрування І.С. Куспляк, завідувачка кафедрою української та іноземних мов Н.М. Колісніченко, виконуюча обов’язки завідувачки бібліотеки О.В. Кудрявцева, начальник відділу експлуатаційно-сервісної роботи А.Ю. Тихонов, голова профспілкового комітету В.А. Яценко та голова студентського самоврядування інституту Ірина Гук.

Директор завершив загальні збори трудового колективу, подякувавши всім присутнім за плідну роботу та побажав всім присутнім здоров’я, енергії та наснаги для реалізації завдань у новому навчальному році.

Наприкінці заходу членами трудового колективу було одностайно схвалено звіт про діяльності інституту у 2019-2020 навчальному році та визнано роботу керівника інституту за звітний періоді задовільною.

Фотогалерея