Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Студенти інституту пройшли стажування у Верховній Раді України

З 15 до 23 січня 2020 року студенти факультету менеджменту та бізнес-технологій Андрій Різов, Станіслав Васьків та Станіслав Шпат пройшли стажування у Верховній Раді України. Стажування відбулось на запрошенням народного депутата України Артема Дмитрука. Керівником стажування від інституту був Андрій Фальковський, к.ю.н., доцент кафедри державознавства і права.

Після повернення до інституту студенти поділились отриманим досвідом та враженнями зі своїми одногрупниками, заохочуючи їх до подальшої участі у подібних заходах інституту.

Під час стажування студенти ознайомилися з порядком ведення документообігу та регламентом роботи Верховної Ради. Також вони мали можливість дізнатись про особливості законотворчого процесу, процедури внесення правок до законопроектів та складання депутатських запитів, роботу із засобами масової інформації. Студенти вивчали специфіку роботи помічників-консультантів народних депутатів та інших працівників законодавчого органу, режим роботи народних депутатів, профільних комітетів та спеціалізованих робочих груп. Також студенти були присутні на пленарних засіданнях Верховної Ради України, комітету з питань правоохоронної діяльності та інших комітетів, де ознайомились з процедурою проходження експертиз законодавчих ініціатив профільними комітетами, де мали можливість склали уявлення про діяльність політичних фракцій та міжфракційну боротьбу у Верховній Раді. На думку студентів, отриманий досвід є корисним для застосування у їх подальшій професійній діяльності.

Фотогалерея