Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


28 лютого 2020 року професор кафедри публічного управління та регіоналістики, д.держ.упр., професор Саханєнко С.Є. та доцент кафедри, к.політ.н., доцент Крупник А.С. взяли участь у публічному обговоренні змін до Конституції України, що пропонуються у зв'язку із децентралізацією.

Захід, що відбувся у м. Херсоні, зібрав представників органів публічної влади, інститутів громадянського суспільства та науковців Миколаївської, Одеської та Херсонської областей.

У ході заходу відбувся мозковий штурм у форматі світового кафе пошуку відповідей на ключові питання реформи: Які мають бути функцій префектур? Чи потрібні районні ради після того, як усі громади об'єднаються? Як забезпечити прозорість місцевого самоврядування та відповідальність перед виборцями? Якою має бути фінансова основа місцевого самоврядування. С. Саханенко та А. Крупник буди обрані модераторами робочих груп. У підсумку напруженої роботи були презентовані напрацьовані пропозиції робочих груп, які одразу ж направили організаторам для оцифруванння та врахування на подальших етапах роботи над змінами.

А. Крупника разом зі ще п'ятьма представниками Одеської області було обрано делегатом на всеукраїнський підсумковий експертний форум, який має відбутись 10 березня у м.Києві.

Фотогалерея