Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


У відділі підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України продовжується підвищення кваліфікації посадових осіб виконавчих органів Одеської міської ради.

У період з 25 по 27 лютого відбулося навчання за спеціальною короткостроковою програмою «Методи управління персоналом в органах публічної влади. Запобігання конфліктам, протидія стресам та маніпулюванню в управлінській діяльності» для 21 особи.

Спікерами програми були: Приходченко Людмила Леонідівна, Оганісян Михайло Сергійович; Саханєнко Сєргєй Єгоровіч; Куспляк Ігор Сергійович; Липовська Світлана Олексіївна; Піроженко Наталія Вікторівна, Ковалевська Анастасія Володимирівна; Шилова Анастасія Василівна; Кіров Володимир Ігорович, Кавалерчик Ольга Ігорівна.

Серед важливих тем були обговорені: «Методи управління персоналом в органах публічної влади»; «Держава в смартфоні. Розумна взаємодія. Основи та стратегія е-демократії»; «Механізми подолання протиріч між органами виконавчої влади та місцевого самоврядування»; «Відповідальність за порушення вимог фінансового контролю у сфері запобігання корупції»; «Невербальні техніки впливу в управлінській діяльності: застосування та ідентифікація» «Тайм-менеджмент. Ефективне управління часом» тощо.

Велику зацікавленість у слухачів викликав тренінг «Професійне та емоційне вигорання і методи відновлення спеціалістів у сфері професій», який провели психологи Одеського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Горіна Тетяна Вікторівна, Гусева Олена Олегівна.

Фотогалерея