Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


29 лютого 2020 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбулись урочисті збори з нагоди випуску магістрів факультету менеджменту та бізнес-технологій, за спеціальністю 073 «Менеджмент».

На урочистому заході були присутні керівництво інституту, науково-педагогічні працівники, співробітники і студенти інституту. До інституту також завітали почесні гості, серед яких - голови державних екзаменаційних комісій цього року та випускники інституту минулих років.

Захід розпочався з виконання Державного Гімну України.

Усіх присутніх сердечно привітав директор ОРІДУ НАДУ при Президентові України Микола Михайлович Іжа. Він вручив 18 найкращим студентам дипломи з відзнакою.

Голова державної екзаменаційної комісії Галина Миколаївна Запша виступила з вітальним словом та вручила дипломи випускникам спеціалізацій «Менеджмент бізнес-організацій» та «Менеджмент економічної безпеки».

Завдуюча кафедрою менеджменту організацій Наталія Едуардівна Красностанова також привітала усіх випускників з отриманням ними дипломів та побажала їм успіхів у професійній діяльності.

За успіхи у навчанні та активну участь у громадському житті інституту Почесною грамотою інституту були нагороджені випускники: Амеліна Олена, Антоненкова Наталія, Вдовіченко Олена, Зарецький Олександр, Калинюк Вікторія, Кіліян Анастасія, Комарова Наталія, Кольчик Володимир, Мірошниченко Євген, Українець Інна, Чебану Анастасія.

Грамотою факультету за кращу магістерську роботу зі спеціалізації «Менеджмент економічної безпеки» була нагороджена випускниця кафедри менеджменту організацій Анастасія Чебану. Від імені студентів вона також виступила зі словами подяки викладачам та керівництву інституту.

З нагоди випуску магістрів почесною грамотою ОРІДУ НАДУ при Президентові України нагороджені викладачі кафедри менеджменту організацій: Яроміч Світлана Анатоліївна та Майданюк Сергій Ігорович.

Увесь колектив кафедри менеджменту організацій щиро вітає випускників із закінченням інституту та триманням дипломів магістрів і бажає випускникам реалізації задумів, успіхів в обраній справі і любові в серці.

Фотогалерея