Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Організуємо підготовку студентських робіт до всеукраїнської щорічної науково-практичної студентської конференції «СУЧАСНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ: МОДЕЛІ, СТРАТЕГІЇ, ТЕХНОЛОГІЇ».

Упродовж карантину кафедра електронного урядування та інформаційних систем організувала підготовку студентських робіт для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальностей “Публічне управління та адміністрування” і “Менеджмент” до щорічної студентської науково-практичної конференції «СУЧАСНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ: МОДЕЛІ, СТРАТЕГІЇ, ТЕХНОЛОГІЇ».

Викладачем кафедри Сметаніною Людмилою Сергіївною з початку семестру започатковано роботу блогу, присвяченого електронній підтримці проведення занять з дисципліни “Інформаційні технології”. Саме цей майданчик став основою для онлайн роботи студентів з викладачами по підготовці матеріалів до студентської конференції.

Блог містить чіткі інструкції, де етапи взаємодії описані покроково.

У блозі організовано документ для спільного редагування групою студентів. У ньому кожен студент вказує обрану тему для публікації та посилання на електронний варіант тез.

Викладач, за потреби, коригує заявлені теми, зазначаючи відповідні коментарі. Спільно зі студентом редагує електронний варіант тез, доступ для яких відкритий лише для викладача та автора.