Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Основні правила для захисту віддаленого робочого місця від ESET.

Інститут приділяє велику увагу інформаційної безпеки корпоративним ресурсам. Згідно політики безпеки антивірусний захист покладено на комплексне антивірусне рішення від компанії ESET (ексклюзивний дистриб'ютор в Україні — «ADEON SK, s.r.o.»). Програмні продукти антивірусного захисту інформації ESET віднесено до переліку засобів технічного захисту інформації, дозволенних для забезпечення технічного захисту державних інформаційних ресурсів та інформації, вимога щодо захисту якої встановлена законом (за даними офіційного сайту Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України). Програмні продукти антивірусного захисту інформації ESET задовольняють функціональним профілям інституту.

26 березня 2020 року компанія ESET організувала та провела вебінар на тему «Організація безпечної роботи співробітників з дому: основні правила для захисту віддаленого робочого місця».

Під час проведення вебінару були розглянуті та проаналізовані основні загрози та проблеми, які пов’язані з віддаленою роботою та як покращити безпеку підключення до корпоративної мережі за допомогою інструменту багатофакторної аутентифікації.

Крім того, було розглянуто низку питань стосовно захисту VPN-з’єднань та віддаленого доступу до корпоративних ресурсів, запобіганню витоку даних, моніторингу діяльності користувачів та контролю роботи з конфіденційною інформацією.

Було запропоновано в якості додаткового рівня захисту проводити шифрування інформації.

Доповідачами вебінару виступили провідні фахівці у сфері антивірусного захисту інформації.