Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Безпекова складова організації видаленої роботи в умовах карантину.

В сучасних умовах підвищених ризиків інформаційної безпеки інститутом приймаються конкретні заходи. Однак у зв'язку з недавньою необхідністю віддаленої роботи більшого, ніж передбачалося, числа співробітників, та переведення навчального процесу у дистанційний режим роботи, інститут може зіткнутися з тим, що існуючі можливості по забезпеченню інформаційної політики згідно концепції інформаційної безпеки можуть бути перевантажені. Можливість швидкого переведення співпрацівників на віддалений режим роботи має величезне значення для забезпечення безперервності навчального процесу. Крім того, не менш значення має питання щодо забезпечення інформаційної безпеки, як віддаленого співробітника, так інформаційно-телекомунікаційної інфраструктури інституту.

Тому дуже вчасно компанією Fortinet 19 березня 2020 року було проведено вебінар на тему «Як рішення Fortinet можуть допомогти в організації віддаленої роботи».

Під час проведення вебінару були порушені ключові моменти, які стосуються можливості наявної інформаційно-телекомунікаційної інфраструктури інституту підтримувати віддалених користувачів та значного збільшення кількості зашифрованих тунелів.

Крім того, проаналізована проблема, яка пов’язана з питанням «А усім віддаленим користувачам потрібні однакові можливості ?».

Доповідачами вебінару виступили провідні системні інженери компанії Fortinet, які відповіли на всі поставлені питання.