Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


25 березня 2020 року доцент кафедри публічного управління та регіоналістики, к.політ.н., доцент А. Крупник та аспірантка кафедри А. Орлова взяли участь у першому онлайн-засіданні робочої групи “Державна політика сприяння розвитку громадянського суспільства” Карта правових реформ для громадянського суспільства

У ході онлайн засідання вони долучилися до обговорення таких питань:

- які головні проблеми виконання Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні 2016-2020 рр.?
- які головні проблеми імплементації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні 2016-2020 рр. на рівні областей?
- які виникали проблеми під час залучення ОГС до процесу планування та виконання Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні 2016-2020 рр. на національному та місцевому рівнях?
- які існують проблеми взаємодії між національним рівнем (Уряд, ОПУ) та місцевим (ОДА і ОМС) щодо виконання Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні 2016-2020 рр.?
- який орган влади має затвердити Національну стратегію сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні 2021-2026 рр. (Верховна Рада України, Кабінет Міністрів України, Президент України)?
- діяльність Координаційної ради сприяння розвитку громадянського суспільства – при кому вона має бути: при Кабінеті Міністрів України чи Президентові України, склад, спосіб обрання складу, засідання, оприлюднення документів, протоколів тощо;
- як краще долучати ОГС до виконання стратегії розвитку громадянського суспільства на місцях на національному та місцевому рівнях?