Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Директор інституту взяв участь в урочистому прийомі з нагоди Дня Румунії

29 листопада 2019 року на запрошення Генерального консульства Румунії в Одесі директор інституту Микола Іжа та начальник відділу міжнародного співробітництва Наталія Нефьодова відвідали урочисті заходи з нагоди Національного Дня Румунії і відзначення 101- річчя Великого Об'єднання.

Гостями заходу, що відбувався в концерт-холі «Сади Перемоги», були представники органів публічної влади Одещини, дипломатичних місій, румунських та українських ЗВО, духовенства, ЗМІ, а також румунської діаспори в Одесі.

З вітальними промовами виступили Генеральний консул Румунії в Одесі Еміл Рапча, а також представники органів публічної влади. Під час виступу, дуайєн дипломатичного корпусу в Одесі, подякував гостям за увагу до головного національного свята його країни та підкреслив, що Румунія як член НАТО, буде і надалі допомагати дружній Україні в зміцненні її обороноздатності і відстоюванні державних інтересів. У свою чергу представники органів публічної влади підкреслили важливість подальшого зміцнення дружніх добросусідських відносин між народами та активний розвиток проєктів в рамках транскордонного співробітництва.

Микола Іжа особисто привітав пана Генерального консула з нагоди Національного Дня Румунії та висловив впевненість у подальшому розвитку співпраці.

Фотогалерея