Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


28 листопада 2019 року, у рамках шефської допомоги, студенти, слухачі та співробітники інституту здійснили виїзд до Михайлівської школи-інтернату Саратського району Одеської області.

28 листопада 2019 року відбувся візит представників інституту до Михайлівської школи-інтернату Саратського району Одеської області.

Традиційно захід відкрив директор Михайлівської школи-інтернату Віктор Спориш, який представив гостей заходу та запросив їх до вітального слова. Начальник відділу комунікацій Тетяна Фольгіна від імені директора інституту Миколи Іжі та колективу навчального закладу привітала присутніх з наступаючими святами та побажала всім гарно провести час. Консул-керівник консульства Грузії у м. Одеса Торніке Берекашвілі, зауважив, що дуже приємно вдруге відвідувати заклад, де з любов’ю та турботою відносяться до кожної дитини. Начальник Басейнове управління водних ресурсів річок Причорномор'я та нижнього Дунаю, випускниця інституту Лілія Гричулевич підкреслила, що наразі є дуже важливим виховання соціально-відповідальної молоді та зазначила, що інститут є своєрідним майданчиком для її об’єднання.

Приємно відмітити, що з кожним роком до заходу долучаються нові учасники: Басейнове управління водних ресурсів річок Причорномор'я та нижнього Дунаю, Центру надання адміністративних послуг Одеської міської ради, благодійний проект-театр «Опера во благо», ТОВ «Perfect cakes», ТОВ Мarina MGsweet, школа-студія краси Наталії Гладкої, студія краси «Beauty eyes», школа козацького бойового мистецтва «ШТОРМ», фотографи Владислав Кущенко та Белла Мальнева.

Традиційно виїзду передувала велика та кропітка робота: починаючи з вересня представниками трудового колективу, студентами, слухачами, а також випускниками інституту було організовано благодійний ярмарок та благодійний аукціон, зібрані з яких кошти витрачені на придбання приладдя для реабілітації, звукової апаратури, наборів для творчості та солодощів для дітей. Завдяки особистій підтримці заходу паном консулом Торніке Берекашвілі, діти в подарунок отримали кольоровий принтер, що буде використовуватись під час навчання.

За допомогою студентів-наставників діти за короткий час реалізували себе як талановиті художники: розфарбовували новорічні іграшки, які ще довго нагадуватимуть про позитивні емоції від спілкування з друзями. Зворушливим і найпопулярнішим серед вихованців став захід, за допомогою якого вони змогли передати привіт та вдячність всім, хто був причетним до організації зустрічі, а саме: виготовлення сердечок-прикрас для колективу інституту та партнерів заходу. Яскраві дитячі емоції від участі у конкурсах та естафетах доповнили улюблені дитячі персонажі, на які діти перетворились за допомогою «фейс-арту».

Наприкінці заходу слухачі і студенти інституту вручили вихованцям школи-інтернату подарунки. Директор школи-інтернату Віктор Андрійович Спориш, педагогічний колектив та вихованці подякували представникам інституту за цікаву концертну програму, подарунки та запросили й надалі приїздити до них у гості.

Цьогорічне свято запам’яталось усім присутнім приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями.

Фотогалерея