Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


16 листопада відбувся День відкритих дверей в інституті


16 листопада 2019 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбувся День відкритих дверей.

У заході взяли участь майже 200 школярів, які навчаються в 10-11 класах загальноосвітніх шкіл та гімназій міста Одеси. Під час Дня відритих дверей школярі взяли участь у грі-квест, де вони виконували тематичні завдання та розважальні тести, дізнались про можливості, які отримує студент під час навчання в інституті та отримали інформацію про спеціальності «Публічне управління та адміністрування» і «Менеджмент».

За результатами квесту було визначено та нагороджено переможців. Випускники «обмінювали» свої набрані бали на пам’ятні призи з логотипом інституту.

Всі бажаючі були ознайомлені з матеріально-технічною базою інституту, зокрема зі спеціалізованими аудиторіями, оснащеними мультимедійною технікою для інтерактивного навчання. Для відвідувачів студенти провели цікаву екскурсію інститутом. Присутні мали можливість поспілкуватися з провідними викладачами інституту та з членами приймальної комісії.

Фотогалерея