Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Директорка «Альянс Франсез» в Одесі відвідала інститут


21 жовтня 2019 року інститут з робочим візитом відвідала директорка «Альянс Франсез» в Одесі Поліна Білоус.
Під час зустрічі з керівником закладу Миколою Іжею очільниця французької організації отримала інформацію про діяльність інституту, сучасні виклики у сфері підготовки управлінських кадрів, реалізацію культурно-освітніх проектів та міжнародні контакти. Особливо було наголошено на важливості продовження співпраці ОРІДУ НАДУ з французькими партнерами, яка завжди підтримувалася Посольством Франції в Україні та «Альянс Франсез» в Одесі. Микола Іжа висловив пропозиції щодо активізації двосторонньої співпраці, які стосувалися залучення до роботи в інституті французьких стажерів, організації відео конференцій, розміщення фотоекспозицій, пов’язаних з культурою Франції, виступів французьких дипломатів, управлінців та науковців тощо.
Зі свого боку директор «Альянс Франсез» в Одесі подякувала за запрошення та висловила готовність до активізації співробітництва. Зокрема, Поліна Білоус надала інформацію про проекти у культурній та освітній сферах, які реалізовуватимуться за підтримки Посольства Франції в Україні, а також можливості отримання вищої освіти у французьких університетах.
Після завершення зустрічі Поліна Білоус мала можливість більш детально обговорити конкретні напрями співпраці зі співробітниками інституту: начальницею відділу міжнародного співробітництва Наталією Нефьодовою, начальницею відділу комунікацій Тетяною Фольгіною, начальником відділу дистанційного навчання та інформатизації Ігорем Тітовим та доцентом кафедри української та іноземних мов Андрієм Маєвим.
Крім того, пані Білоус ознайомилася з матеріально-технічною базою закладу, відвідала аудиторії, актову залу, центр дистанційного навчання та студентську їдальню.

Фотогалерея