Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Візит першого Президента України Леоніда Кравчука до інституту


18 жовтня 2019 року перший Президент України Леонід Кравчук відвідав інститут. Зазначена зустріч відбулась у рамках його візиту як голови Української Ради Миру у супроводі голови Одеської обласної Ради Миру Таміли Афанасьєвої.
Відповідно до робочої програми відбулась зустріч Леоніда Кравчука з директором інституту Миколою Іжею, першим заступником директора інституту Миколою Поповим та заступником директора з господарських питань Миколою Кісеоларем. У ході зустрічі обговорювалась низка актуальних питань що стосуються кадрової політики, підготовки висококваліфікованих управлінців тощо. Директор інституту закцентував увагу присутніх на питанні впровадження реформ, додавши, що вони можуть реалізовуватись завдяки професійним, порядним та патріотично налаштованим кадрам, які відповідально відносяться до виконання власних обов’язків. Микола Михайлович звернувся з проханням до Леоніда Макаровича щодо підтримки Національної академії державного управління при Президентові України та її регіональних інститутів під час зустрічі з Президентом України.
Візит Леоніда Кравчука до інституту продовжився зустріччю зі аспірантами, слухачами та студентами, які мали можливість поспілкуватись із ним та задати безліч питань.
Леонід Кравчук подарував директору інституту власну книгу «На перехрестях української історії», зробивши в ній надпис на згадку з добрими побажаннями. Також залишив підпис у книзі почесних гостей, який містив слова: «зичу, щоб Ви і надалі турбувались про якість управління бо без навчання державне управління лише пусті слова».

Фотогалерея