Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Іноземні науковці взяли участь у щорічній конференції інституту


11 жовтня 2019 року інститут відвідали представники закладів - партнерів: Богдан Штефанакі та Симона Вранчану (Факультет філософії та соціально-політичних наук Університету Александру Іоан Куза, м. Ясси, Румунія), а також Тетяна Тофан та Тетяна Шаптефрац (Академія публічного управління Республіки Молдова, м. Кишинів). Метою візиту була участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Публічне управління: традиції, інновації, глобальні тренди», що пройшла на базі ОРІДУ НАДУ при Президентові України, традиційно об’єднавши провідних вчених та управлінців-практиків з органів публічної влади.
Іноземні гості звернулися з вітальними словами до учасників пленарного засідання, підкресливши необхідність академічних контактів між вченими різних країн та відзначивши важливість та результативність співробітництва з ОРІДУ НАДУ при Президентові України. Також науковці взяли участь у роботі секції «Публічне управління в умовах глобалізації і становлення цифрового суспільства» та презентували доповіді з відповідної тематики. Директор інституту Микола Іжа особисто подякував іноземним дослідникам за участь у конференції та висловив сподівання на подальший розвиток двосторонньої співпраці.
Під час робочої зустрічі представників Румунії та Молдови з першим заступником директора Миколою Поповим та начальницею відділу міжнародного співробітництва Наталією Нефьодовою було обговорено шляхи розвитку двостороннього співробітництва та визначено конкретні кроки щодо його реалізації у 2019-2020 навчальному році.
Окрім насиченої робочої програми під час перебування в Одесі гості інституту мали можливість познайомитися з містом та відвідати виставу в Одеському національному академічному театрі опери та балету.

Фотогалерея