Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


5-6 жовтня 2019 року


09 жовтня 2019 року було проведено «круглий стіл» у форматі телемосту між Одеським регіональним інститутом державного управління Національної академії державного управління при Президентові України та Академією управління при Президентові Республіки Білорусь. З вітальними словами з боку української та білоруської сторін звернулись директор інституту Микола Михайлович Іжа та ректор Академії Геннадій Володимирович Пальчик, вони висловили привітання всім учасникам заходу, слова подяки та високо оцінили співробітництво, яке реалізується в рамках двостороннього Договору між закладами освіти.
З української сторони доповіді представили:

  • - С.Є. Саханєнко, професор кафедри публічного управління («Матриця державного управління в Україні»);
  • - Ю.Б. Пігарєв, завідувач кафедри електронного урядування та інформаційних систем («Цифрове врядування: від оцифрування до технологічної платформи»).

З білоруської сторони доповідачами виступили:
  • - Г.М. Арушаньянц, науковий співробітник відділу правових досліджень та експертиз Центру досліджень державного управління науково-дослідного інституту («Інформаційно-комунікаційні технології в правовому регулюванні підприємницької діяльності»);
  • - Б.В. Новиш, завідувач кафедри управління інформаційними ресурсами («Моделювання проблемних ситуацій як ефективний засіб рішення задач економіки та менеджменту»).

По закінченню роботи «круглого столу» сторони домовились про подальшу співпрацю у науковій сфері та подальшу практичну реалізацію нових спільних академічних проектів.

Фотогалерея