Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Зустріч із всесвітньо відомим експертом соціальних та бізнес-комунікацій


Борис Ходорковський, CEO «Netocrat Communications» завітав до інституту, щоб зустрітись зі студентами та поділитись власним досвідом. Студенти із зацікавленням поставились до людини, яка розпочала кар’єру у сімнадцать років з пропозиції до Прем’єр-міністра Канади розглянути його проект стратегії федеральних комунікацій і, завдяки поєднанню сміливості, знань та навичок, отримав свій перший успішний кейс.

Ходорковський розпочинав використовувати інтернет, як інструмент, завдяки якому можна «докричатись до кожного у світі» ще до того, як він став масовим засобом обміну інформацією та з'явився у кожній оселі. Він щиро зізнається, що ніколи не програмував та переконує – всі його досягнення та здобутки стали можливими завдяки вмінню вибудовувати комунікацію із будь-якими людьми.

Борис розповів, як звертати увагу на «корінь проблеми», вирахувати потреби аудиторії та побудувати комунікацію, відштовхуючись від цього. Можливість наживо почути, яким чином розмірковує професіонал світового рівня, шукаючи спосіб за допомогою позначки на моніторів вирішити проблему та досягнути мети. Також він надав поради, як майбутнім службовцям та менеджерам розпочати створювати свою репутацію у соціальних мережах вже зараз.

Захід проведено відділом комунікацій спільно з Бібліотекою №1 ім. Багрицького в рамках проекту «Відверті розмови за чашкою кави».

Фотогалерея