Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


В ОРІДУ НАДУ при Президентові України продовжується цикл одноденних семінарів з підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Одеської області за темою «Запобігання корупції в органах публічної влади»


З 10 по 12 вересня 2019 року підвищили кваліфікацію 28 секретарів сільських, селищних рад, об’єднаних територіальних громад, старост, голів сільських рад та посадових осіб місцевого самоврядування Одеської області.
З метою практичного спрямування процесу підвищення кваліфікації були запрошені викладачі-практики, які провели заняття у формі тематичних зустрічей і круглих столів. Під час навчального процесу активно обговорювалися такі актуальні теми: «Порядок реєстрації місця проживання, перебування осіб» - Шилова А. В. - заступник директора Департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради; «Державна реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Реєстрація речових прав на нерухоме майно» - Спіріна О. А. - начальник відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції в Одеській області, Білуха О. А. – головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції в Одеській області; «Засоби запобігання та врегулювання конфлікту інтересів в частині оподаткування фізичних осіб» - Мороз Н. В. - головний державний ревізор - інспектор відділу оподаткування фізичних осіб Південного управління м. Одеси ГУ ДФС в Одеській області; «Проблемні питання, що виникають під час процедури відведення земельних ділянок» - Тимосевич В. С. – оцінювач ТОВ «Адвайс – сервіс»; «Порядок вчинення нотаріальних дій посадовими особами органів місцевого самоврядування» - Савицька О. Ю. - завідувач Київської державної нотаріальної контори у місті Одесі;Фірсова О. Ю. - провідний спеціаліст відділу аналітично-методичного забезпечення діяльності нотаріату управління з питань нотаріату Головного територіального управління юстиції в Одеській області.
У другий день програми відбулося виїзне навчання в офісі Одеського відокремленого підрозділу Центру розвитку місцевого самоврядування. Інформацію про Одеський ЦРМС довела до слухачів директор
Молодожен Ю.Б.. також були розглянуті наступні питання: «Поточний стан та перспективи розвитку процесів децентралізації в Україні та Одеській області. Підходи до формування адміністративно-територіального устрою в Україні та області», які висвітлила радник з питань децентралізації Гуненкова О.В. та «Планування розвитку громади», яку висвітив радник з питань регіонального розвитку Бондарук В. І.
Слухачі високо оцінили роботу викладацького складу Одеського регіонального інституту державного управління за актуальні та цікаві лекції, тренінги: «Державно-управлінські, економіко-правові та соціально-психологічні аспекти управлінської діяльності крізь призму асоціації України з ЄС» - Кривцова В.М. - завідувач кафедри глобалістики, євроінтеграції та управління національною безпекою ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидат історичних наук, доцент, Заслужений працівник освіти України; «Дотримання вимог трудового законодавства як елемент запобігання та врегулювання конфлікту інтересів» - Долгіх Н. П. - старший викладач кафедри державознавства і права ОРІДУ НАДУ при Президентові України; тренінг «Технології профайлінгу в управлінській комунікації: типи і маркери неправди, її соціокультурні особливості та способи верифікації» -
Ковалевська А. В. – доцент кафедри української та іноземних мов ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидат філологічних наук.

Фотогалерея