Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


В ОРІДУ НАДУ при Президентові України продовжується цикл одноденних семінарів з підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Одеської області за темою «Запобігання корупції в органах публічної влади»


Відповідно до затвердженого плану-графіка 11 вересня поточного року проведено одноденний семінар для державних службовців Головного управління Державної казначейської служби України в Одеській області та Головного управління Національної поліції в Одеській області. Всього у семінарі взяли участь 40 осіб.
В рамках семінару проведено заняття з актуальної тематики, а саме: «Теоретико-правові основи поняття корупції. Державна політика України у сфері протидії корупції», «Міжнародний досвід щодо запобігання та протидії корупції», «Запобігання корупції та етика публічного управління. Громадський контроль як елемент етичної інфраструктури у діяльності органів публічної влади» та «Механізми подолання корупції через децентралізацію системи публічної влади».
Заняття провели найкращі викладачі інституту.
По завершенні навчального процесу слухачі отримали відповідні сертифікати та подякували організаторам і викладачам семінару за плідну і важливу роботу.

Фотогалерея