Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Урочистості з нагоди початку 2019-2020 навчального року


Другого вересня в інституті відбулись урочисті збори з нагоди початку нового навчального року для бакалаврату факультетів публічного управління та адміністрування і менеджменту та бізнес-технологій.
На урочистих зборах були присутні: директор інституту Микола Іжа, його заступники, завідувачі кафедр менеджменту організацій і регіональної політики та публічного адміністрування, науково-педагогічні працівники, співробітники інституту та представники студентського самоврядування, а також представниця Національної академії державного управління при Президентові України Світлана Рохальчук.
Директор інституту, Микола Іжа, привітав студентів та щиро побажав їм здобути якнайбільше яскравих вражень, нових друзів та досягнути визначних успіхів у навчанні, а також зачитав привітання від Президента України Володимира Зеленського.
З вітальним словом виступила головний бухгалтер – начальник управління планування фінансів, бухгалтерського обліку і звітності Національної академії Світлана Рохальчук. Вона зачитала вітання від т.в.о. президента Національної академії державного управління при Президентові України Анатолія Савкова та вручила Почесну грамоту НАДУ при Президентові України та цінний подарунок за перемогу у номінації «Краще есе» конкурсу «Національна академія очима слухачів» аспірантові Олегу Рогульському.
Під час урочистих зборів були вручені Почесні грамоти НАДУ при Президентові України переможцям конкурсу «Національна академія очима слухачів» – Анастасії Хрісовій, Денису Тешку, Данилу Мишку та Олегу Рогульському.
Директор відзначив пам'ятними адресами та подарунками студентів, які набрали під час вступних випробувань найбільше балів – студентку першого курсу спеціальності «Менеджмент» Юлію Лебедюк та студентку першого курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Ірину Гук. За доброю традицією директор вручив студентський квиток, який символізує початок нового етапу життя для всіх першокурсників.
Наприкінці заходу заступник голови студентського самоврядування, Данило Мишко, виступив перед присутніми з надихаючою промовою, у якій закликав першокурсників долучатися до діючих студентських проектів, проявляти власні ініціативи та цінувати кожну хвилину навчання в ОРІДУ НАДУ при Президентові України.

Фотогалерея