Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


27 березня 2019 року


У відділі підвищення кваліфікації кадрів 27 березня 2019 року продовжується проведення циклу спеціальних короткострокових програм за темою: «Професійна компетентність державних службовців як умова ефективної діяльності органів державної влади» з підвищення кваліфікації 10 державних службовців категорій «Б» та «В» Головного управління статистики в Одеській області.
До проведення занять було залучено провідних викладачів інституту та спеціалістів-практиків:
Під час відкриття спеціальної короткострокової програми Липовська С.О. – начальник відділу підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ та Шматоваленко Л.С. - завідувач сектору відділу організації семінарів за договорами ОРІДУ НАДУ довели до відома слухачів інформацію про вступну кампанію 2019 року, основну місію Інституту, важливість підвищення кваліфікації та основні напрямки надання освітніх послуг.
До проведення занять було залучено: Приходченко Людмилу Леонідівну – завідувача кафедри публічного управління та регіоналістики ОРІДУ НАДУ при Президентові України, доктора наук з державного управління, професора; Вишневську Віолету Михайлівну – заступника декана,доцента кафедри управління проектами ОРІДУ НАДУ при Президентові України, кандидата технічних наук, доцента; Решетника Володимира Миколайовича – головного спеціаліста відділу контролю міжрегіонального управління Державної служби морського та річкового транспорту України; Шматоваленко Людмилу Сергіївну – завідувача сектору організації семінарів за договорами відділу ПКК ОРІДУ НАДУ при Президентові України.
В рамках спеціальної короткострокової програми слухачі ознайомились з такими питаннями як: «Прийняття ефективних рішень на державній службі», «Декларування доходів державних службовців як засіб попередження корупції», « Управління конфліктами в органах публічної влади», « Розвиток державної мовної політики. Ділова українська мова в органах публічної влади».
Державні службовці змогли отримати та оновити базові знання з ділової української мови, необхідні для роботи у сфері публічної влади, забезпечити розуміння основ функціонування офіційно-ділового стилю в сучасних умовах, сформувати вміння спілкуватися, дотримуючись стилістичних норм офіційно-ділового стилю
За результатами спеціальної короткострокової програми слухачі отримали сертифікати встановленого зразка та високо оцінили навчальний процес, про що залишили запис у книзі відгуків: «Державні службовці Головного управління статистики в Одеській області висловлюють велику подяку викладачам інституту за блискучі знання, вміння викладати та високу кваліфікацію педагогів. Отримані знання дуже необхідні в роботі. Кожен викладач залишив у нас позитивні емоції. Велика подяка за вашу працю!».

Фотогалерея