Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Делегація інституту здійснила освітню подорож до КНР


В період з 03 по 08 грудня 2018 року делегація інституту на чолі з першим заступником директора інституту Миколою Поповим з робочим візитом перебувала в Китайській Народній Республіці. До складу делегації увійшли: Людмила Приходченко (завідувач кафедри публічного управління та регіоналістики), Світлана Овчаренко (професор кафедри гуманітарних та соціально-політичних наук), Ірина Нагорна (доцент кафедри регіональної політики та публічного адміністрування), Андрій Фальковський (доцент кафедри державознавства і права).
04 грудня в рамках Меморандуму про взаєморозуміння відбулася робоча зустріч з заступником директора Пекінського адміністративного інституту (ПАІ) паном Чжан Цзюном і керівником відділу міжнародного співробітництва та обмінів Чжан Хайпінгом. У ході зустрічі Чжан Цзюнь та Микола Попов представили діяльність ПАІ та ОРІДУ, обговорили питання щодо підготовки публічних службовців та подальшого співробітництва.
05 грудня представники інституту вперше відвідали Чунцінський адміністративний інститут. Під час візиту українські освітяни зустрілися з керівництвом закладу, обговорили можливості встановлення професійного співробітництва та відвідали індустріальний парк мікроелектроніки, західний логістичний парк, а також музей містобудування міста Чунцінь.
Окрім робочих зустрічей українській делегації було запропоновано насичену культурну програму в Пекіні, а саме відвідати: Парк культури та творчості, Китайський державний музей, виставку на честь проведення політики реформ і відкритості, науково-технічний парк Лянцзян, Велику стіну Мутіанью.
За результатами візиту планується подальша активізація академічних контактів з китайськими партнерами.


Фотогалерея