Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   26 вересня 2018 року першокурсники інституту взяли участь в Дні відкритих дверей Одеської національної наукової бібліотеки імені М. Горького.
   Оглядову екскурсію бібліотекою проводив екскурсовод Арсен Вартангович Григорян. Він розповів, що Одеська національна наукова бібліотека – одна з найстаріших бібліотек України та є провідним інформаційним центром Півдня України. Її фонди налічують понад 5 млн документів, в тому числі понад 200 тисяч рукописів, стародруків, рідкісних та цінних видань.
   Студенти оглянули та ознайомились з роботою спеціалізованих читальних залів, інтернет-центром для читачів бібліотеки, електронним читальним залом та інформаційно-ресурсним центром – «Вікно в Америку», який оснащений сучасними комп’ютерами, інтерактивною дошкою для презентації, кабінами для індивідуальних занять англійською мовою за допомогою ліцензованого комп’ютерного курсу «Rosetta Stone». Також бібліотека пропонує зустрічі з носіями англійської мови, консультації з питань освіти в США та демонстрації кінофільмів мовою оригіналу з подальшим обговоренням.
   На завершення оглядової екскурсії студенти отримали читацькі квитки, які допоможуть у здобутті нових знань та у наукових дослідженнях.

Фотогалерея додається.