Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   05 вересня 2017 року відбулись установчі збори слухачів заочної форми навчання спеціальності «Публічне управління та адміністрування».
   На зборах були присутні директор інституту Іжа М.М., перший заступник директора Попов М.П., заступник директора Кісеолар М.Г., декан факультету публічного управління та адміністрування Куспляк І.С., начальник відділу прийому, розподілу слухачів та профорієнтаційної роботи Гулєвич А.Ю., головний спеціаліст деканату Дзиговська О.М.
   Першим до слухачів звернувся директор інституту Микола Михайлович Іжа, який привітав слухачів з початком навчання.
   «Впевнений, що ви зробили правильний вибір! Попереду у вас різноманітна пора наповнена лекціями, семінарами, заліками, іспитами і багатьма іншими подіями часом важкого, але прекрасного студентського життя» - зазначив директор.
   Також М.М. Іжа розповів про діяльність навчального закладу, відзначив, що інститут активно розвивається й швидко реагує на виклики сьогодення, побажав слухачам гідно пройти шлях навчання, наполегливості в досягненні поставлених цілей, міцного здоров'я, благополуччя та успіхів.
   Заступник директора Кісеолар М.Г. ознайомив слухачів з правилами поселення та проживання в гуртожитку інституту.
   Про порядок надання інформації щодо перебування на державній службі та органах місцевого самоврядування присутніх ознайомила Гулєвич А.Ю.
   Попов М.П. та Куспляк І.С. докладно зупинились на організаційних питаннях проходження настановної сесії та основних вимогах підготовки магістрів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

Фотогалерея додається.