Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




Серед учасників заходу, що проходив у приміщені Генерального консульства за адресою провулок Нахімова 2, були: голова Одеської обласної ради А. Урбанський, заступник голови Одеської обласної ради Ю. Дімчогло, Представник МЗС України в Одесі К. Ржепішевський, керівники навчальних закладів, іноземні дипломати, співробітники міжнародних організацій, бізнесмени, митці та журналісти.
Відкрила урочистий прийом Генеральний консул КНР в Одесі Чжао Сянжун, яка відзначила, що її країна однією з перших визнала незалежну Україну і встановила з нашою державою дипломатичні відносини. Китайський дипломат наголосила на значних результатах співпраці між двома країнами та висловила сподівання на її успішний розвиток у майбутньому.
Також із вітальними промовами виступили голова Одеської обласної ради А. Урбанський та Представник МЗС України в Одесі К. Ржепішевський, які у свою чергу також відзначили важливість зміцнення двосторонніх відносин між країнами та розвитку взаємовигідної українсько-китайської співпраці в різних сферах. Після урочистої частини до уваги присутніх було запропоновано концертну програму, у якій пролунали пісні українською та китайською мовами.
М. М. Іжа щиро подякував пані Чжао Сянжун за запрошення на прийом та висловив сподівання на продовження дружніх відносин між інститутом та Генеральним консульством КНР в Одесі.
Фотогалерея додається.