Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




30 вересня 2016 року на базі Миколаївського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій завершено роботу тематичного короткострокового семінару з підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування Миколаївської області за темою: «Громадянське суспільство і влада», який було проведено за заочно-дистанційною формою.
За час проведення семінару слухачами відпрацьовано низку практичних занять, а також тестових завдань в режимі он-лайн з використанням інформаційно-телекомунікаційних технологій та сучасного програмного забезпечення. Всі слухачі семінару виконали навчальну програму у повному обсязі. Підсумковою роботою навчальної програми для слухачів семінару була підготовка та захист індивідуальних навчальних робіт за обраною тематикою. По завершенні захисту зазначених робіт слухачів привітала із завершенням семінару начальник відділу організації семінарів за державним замовленням управління ПКК ОРІДУ НАДУ при Президентові України Привалова Наталія Володимирівна.
За результатами проведення семінару слухачі отримали сертифікати державного зразка.
Колектив Миколаївського обласного Центру ПКК та особисто директор Дибченко Дмитро Миколайович сприяли злагодженій та результативній роботі в рамках проведення семінару та під час підведення підсумків семінару.
Також відбулася зустріч з керівником апарату Миколаївської обласної державної адміністрації Ничипорчуком А.Г., який подякував керівництву ОРІДУ НАДУ при Президентові України, викладачам та організаторам за високий рівень проведення семінарів на базі Миколаївського обласного Центру ПКК, що другий рік поспіль дає гарні результати в роботі з підвищення рівня професійної компетентності державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування Миколаївщини.
Окрему вдячність за професіоналізм, нові форми надання навчальних послуг з підвищення кваліфікації посадовців, актуальність тематики занять та навчально-методичних матеріалів висловила заступник начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, АР Крим Кальченко О.О., яка також стала слухачем семінару, проведеного викладачами ОРІДУ НАДУ при Президентові України на базі Миколаївського обласного центру ПКК.
В рамках підведення підсумків семінару слова вдячності висловив директор Миколаївського обласного Центру підвищення кваліфікації кадрів Дибченко Д.М., який підкреслив важливість взаємодії між ОРІДУ НАДУ при Президентові України та Миколаївським обласним Центром підвищення кваліфікації кадрів. Така співпраця та обмін досвідом збагачує та дає потужний поштовх для подальшого розвитку і покращення результатів діяльності обох навчальних закладів.
Після завершення семінару до книги відгуків та пропозицій відділу організації семінарів за державним замовлення управління ПКК (начальник Привалова Н.В.) внесено наступні записи:
«…Висловлюємо щиру подяку керівництву та колективу Одеського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України за професіоналізм та високий рівень майстерності при організації та проведенні навчальних заходів у тісній співпраці та на базі Миколаївського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації…
Знання та навички, здобуті в рамках навчання стануть у нагоді під час виконання професійних обов’язків посадовців при розбудові Української державності…»
Директор Миколаївського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств і організацій
Дибченко Дмитро Миколайович
«…Високий професіоналізм і великий досвід роботи колективу ОРІДУ НАДУ при Президентові України гідні поваги.
Державні службовців та посадові особи місцевого самоврядування Миколаївської області мали змогу отримати нові знання, які знадобляться їм на практиці. Викладачам інституту вдалося розкрити в доступній та зрозумілій формі тематику семінару й зацікавити слухачів…»

Заступник начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, АР Крим
Кальченко Ольга Олександрівна
«…Від імені керівництва та апарату Миколаївської обласної державної адміністрації висловлюємо щиру подяку Одеському регіональному інституту державного управління НАДУ при Президентові України за можливість отримати висококваліфіковані знання у сфері державного управління. Дякуємо за постійну та плідну співпрацю…»

Керівник апарату Миколаївської обласної державної адміністрації
Ничипорчук Андрій Григорович
Фотогалерея додається.