Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)





01 вересня 2016 року в актовій залі Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (далі - Інститут) відбулись урочисті збори з нагоди початку 2016-2017 навчального року.
На заході були присутні керівництво інституту, науково-педагогічні працівники, співробітники, слухачі, студенти та їх батьки, а також почесні гості, серед яких: керівник апарату Одеської обласної державної адміністрації В.В. Грузин, начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, АРК та м. Севастополь
В.І. Мельник, член Громадської ради інституту, Почесний громадянин Одеської області та міста Одеси, народний депутат України 3-го, 6-го і 7-го скликання С.Р. Гриневецький та заступник директора Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації, випускниця інституту
О.В. Пятаєва, голова Миколаївського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, депутат Одеської обласної ради
В.Г. Харченко.
Захід розпочався з виконання Державного Гімну України.
Присутніх привітав з початком нового навчального року директор інституту, доктор політичних наук, професор, Заслужений працівник освіти України Микола Михайлович Іжа. За доброю традицією, Микола Михайлович нагородив першокурсників, які набрали найбільшу кількість балів під час вступних випробувань, пам’ятними адресами та подарунками: слухачку першого курсу магістратури спеціальності «Публічне управління і адміністрування» Олену Сергіївну Кузьмішкіну, студентку першого курсу магістратури спеціальності «Менеджмент» Олену Едуардівну Лебединську, а символічний студентський квиток отримала студентка першого курсу бакалаврату спеціальності «Менеджмент» Наталія Олегівна Сабанчук.
Наприкінці виступу директор висловив упевненість у тому, що кожен член колективу, кожен слухач та студент нашого закладу зроблять все можливе, щоб жити разом в єдиній, соборній, унітарній, демократичній та європейській державі – Україна.
Микола Михайлович також зачитав привітання, які прийшли на адресу інституту від Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України, та президента Національної академії.
Особисто привітали всіх присутніх почесні гості урочистого заходу:
– Вадим Валерійович Грузин;
– Сергій Рафаїлович Гриневецький;
– Володимир Іванович Мельник (зачитав поздоровлення від Голови Нацдержслужби України).
Важливим здобутком інституту у цьому році є повне виконання обсягу державного замовлення та майже всього ліцензійного обсягу на зарахування за договором. Так, на факультет державного управління вступили 273 слухачі за державним замовленням, з них на денну форму навчання - 50 осіб, на вечірню - 25, на заочну - 198 осіб. Також до інституту зараховано 136 осіб на навчання за договором.
Слухачами факультету державного управління в цьому році стали представники Вінницької, Миколаївської, Одеської, Херсонської областей, а також Івано-Франківської, Донецької, Дніпропетровської, Львівської, Черкаської, Луганської, Хмельницької, Київської областей та м. Київ.
На факультет менеджменту в цьому році зараховано 188 осіб, 77 з яких стали студентами бакалаврату спеціальності «Менеджмент» та 111 осіб вступили на магістерську підготовку за спеціальністю «Менеджмент» за п’ятьма сучасними спеціалізаціями.
Приємно відзначити, що серед слухачів факультету державного управління заочної форми навчання є переможець Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у номінації «Кращий спеціаліст» – це Оксана Дмитрівна Білокопита. А факультет менеджменту поповнився ще однією династією: студентка 1 курсу факультету менеджменту Софія Юріївна Яковчук – донька випускниці факультету державного управління Аліни Єфимівни Яковчук.
Фотогалерея додається.