Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   Відповідно до затвердженого «Плану-графіка проведення занять викладачами ОРІДУ НАДУ при Президентові України з підвищення рівня професійної компетентності працівників Державної фінансової інспекції в Одеській області у 2016 році» однією з актуальних тем визначено «Розвиток державної мовної політики». Зазначена навчальна зустріч проведена 05 липня на базі Держфінінспеції в Одеській області у формі практичного заняття. Заняття провів викладач інституту Чорненький Микола Іванович – старший викладач кафедри української та іноземних мов.
   Заняття було проведення з використанням різних методів роботи зі слухачами, а саме: ознайомлення з основними нормативними документами, використання словників та правописів у роботі службовців, новації у діловому мовленні та оформленні документів, практичні рекомендації щодо ведення ділового листування в органах публічної влади тощо.
   Під час та по закінченні практичного заняття слухачі отримали відповіді на всі проблемні питання, окреслені під час зустрічі.
   Знання та практичні навики, які було розглянуто під час заняття стануть корисними для всіх учасників у подальшій роботі.
   Після завершення навчального заходу до книги відгуків та пропозицій відділу організації семінарів за державним замовленням управління ПКК (начальник Привалова Н.В.) було внесено запис:
   «… Велика вдячність лектору – Чорненькому Миколі Івановичу, старшому викладачу кафедри української та іноземних мов за змістовне заняття та корисні поради щодо використання правил ділового листування у діяльності державних службовців, що вкрай важливо за умов коректного документування в органах публічної влади….»
   В.о. начальника Держфінінспеції в Одеській області
   Король Валентина Вікторівна

Фотогалерея додається.