Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   Одноденний тематичний короткотерміновий семінар «Впровадження нового закону про державну службу» проведено на виконання умов договору між Одеським регіональним інститутом державного управління НАДУ при Президентові України та Одеською обласною організацією професійної спілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України від 30 червня 2016 року.
   Під час занять активно обговорювались проблемні питання реалізації нового Закону України «Про державну службу», зокрема під час круглого столу: «Загальний огляд положень Закону України «Про державну службу», який провели Бурлаченко Т.В. - начальник управління персоналом апарату Одеської обласної державної адміністрації; Мельник В.І. - начальник Міжрегіонального управління Нацдержслужби Одеської, Миколаївської, Херсонської областей, АР Крим та м. Севастополь; Толпиго О.Ф. - начальник відділу по роботі з персоналом, доцент кафедри державного управління і місцевого самоврядування ОРIДУ НАДУ при Президентові України, кандидат наук з державного управління.
   Корисними, на думку слухачів, були також тематичні зустрічі: «Дотримання вимог чинного трудового законодавства як елемент запобігання та протидії корупції в органах державної влади», «Перші кроки впровадження законодавства про державну службу».
   Слухачами семінару було відмічено високий професійний рівень підготовки занять викладачами, залученими до навчального процесу.
   За підсумками навчання було проведено анкетування. У своїх анкетах слухачі відзначили актуальність набутих знань та їх практичну значимість.
   Слухачам було вручено сертифікати державного зразка про підвищення кваліфікації.

Фотогалерея додається.