Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




    Вже традиційними стали дружні візити між регіональними інститутами Національної академії державного управляння при Президентові України, що сприяють встановленню дружніх відносин, обміну досвідом, ознайомленню з традиціями і особливостями слухацького самоврядування.
   З 27 по 29 травня на запрошення слухацького самоврядування нашого інституту відбувся візит слухачів денної форми навчання Львівського регіонального інституту державного управління.
   Для гостей нашого інституту була організована цікава і насичена програма. В рамках цієї програми гості зустрілись з першим заступником директора інституту М.П. Поповим та заступником декана факультету державного управління І.С. Куспляком, а також познайомилися з інфраструктурою інституту. Крім того, було проведено екскурсію історичною частиною міста, де гості мали змогу ознайомитися із визначними місцями та колоритом міста.
   На другий день візиту було проведено екскурсію Одеською кіностудією. Під час екскурсію слухачі ознайомились із особливостями зйомок кінофільмів, побудовою декорацій, побачили декорації в яких робились фільми, що стали шедеврами кіно. Окрім цього, львів’яни отримали змогу відпочити біля моря, познайомитися та поспілкуватися із своїми колегами.

Фотогалерея додається.