Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



Шановний Володимире Євсевійовичу!

   Від колективу Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України та від мене особисто прийміть щирі вітання з призначенням Вас на посаду Віце-прем’єр-міністра України!
   Ми пишаємось Вами, як випускником інституту, та впевнені, що Ваш професійний досвід, організаторські здібності та управлінський талант сприятимуть реалізації запропонованих Президентом України реформ та дозволять швидше вивести економіку держави із кризового стану, покращити життя людей, відновити мир та спокій на українській землі.
   У цій роботі Ви завжди можете розраховувати на підтримку нашого колективу насамперед у підготовці ефективних управлінців, науковому супроводі реформ, наданні експертно-консультативних та інформаційно-аналітичних послуг, а також проведенні на базі інституту семінарів, конференцій та інших науково-комунікативних заходів з використанням сучасних інформаційно-телекомунікаційних технологій. Сподіваємося на плідну та результативну співпрацю.
   Щиро зичу Вам міцного здоров’я, творчого натхнення та подальших успіхів в усіх справах і починаннях ради процвітання незалежної України!

   
   
   З повагою
   Директор
М.М. Іжа