Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)




   15 квітня 2016 року завідувач сектору міжнародних зв’язків А.П. Маєв за дорученням директора інституту взяв участь в урочистому відкритті фотоекспозиції турецьких художників «Час. Простір. Місто», яка відбулася в Одеському музеї сучасного мистецтва. На урочистому відкритті фотоекспозиції, що проводиться за сприяння Генерального консульства Турецької Республіки в Одесі, були присутні: Генеральний консул Турецької Республіки в Одесі пан Джеміль Уфук Тогрул, директор Одеського музею сучасного мистецтва Семен Кантор, директор департаменту міжнародних зв’язків Одеської міської ради Світлана Боєва, іноземні дипломати, представники вищих навчальних закладів, митці та журналісти.
   На початку заходу пан Джеміль Уфук Тогрул наголосив на важливості зміцнення культурних зв’язків між Турецькою Республікою та Україною та відкрив фотоекспозицію, на якій представлені фотороботи, присвячені турецькому портовому місту Ізмір, яке має багато спільного з Одесою і протягом останніх десятиріч стрімко розвивається.
   Після урочистого відкриття усі охочі мали можливість ознайомитися з фотороботами та особисто поспілкуватися з їх авторами.
Фотогалерея додається.