Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   2 вересня 2014 року проведено зустріч слухачів 1 курсу заочної форми навчання факультету державного управління з адміністрацією інституту. У зустрічі прийняли участь директор Іжа М.М., перший заступник директора Попов М.П., заступник директора з наукової роботи Попов С.А., заступник директора з короткотермінового підвищення кваліфікації Давтян С.Г., декан факультету державного управління Липовська С.О.
   Директор інституту Іжа М.М. зробив акцент на пріоритетних напрямах роботи інституту, необхідності підвищення ефективності навчання управлінців всіх рівнів, приведення його у відповідність до європейських стандартів. Слухачі повинні отримати навички та вміння розробляти, аналізувати і реалізовувати державну та регіональну політику, творчо та ефективно здійснювати управлінські функції.
   Іжа М.М. привітав першокурсників з 220 річчям з дня заснування Одеси, успішним вступом до інституту та початком навчального року, побажав слухачам наполегливості в досягненні поставлених цілей, міцного здоров'я, сил і енергії, благополуччя та успіхів.
   На організаційні питання проходження настановчої сесії звернув увагу перший заступник директора Попов М.П.
   З привітаннями до слухачів звернулися всі заступники директора інституту, декан факультету держуправління та ознайомили з різними напрямками роботи інституту, з особливостями навчальної програми підготовки магістрів державного управління, умовами та порядком користування бібліотечним фондом інституту.



Фотогалерея додається.