Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



    17 липня 2014 року головний спеціаліст сектору міжнародних зв'язків Я.В.Алєксєєва взяла участь в прийомі з нагоди участі турецьких фільмів в Одеському міжнародному кінофестивалі.
   Серед учасників заходу були присутні: генеральний консул Турецької Республіки в Одесі пані Хатідже Нур Сагман, секретар Одеської міської ради О.Б.Бриндак, директор департаменту міжнародних зв'язків Одеської міської ради С.Ю.Боєва, президент Одеського міжнародного кінофестивалю В.В.Тігіпко, а також голови дипломатичних місій, міжнародних організацій, представники бізнесу, культури та ЗМІ.
   Генеральний консул Турецької Республіки в Одесі виступила з привітальним словом та зазначила важливість проведення даного заходу для розвитку турецької культури, встановленню дружніх зв'язків з Україною. Також пані Нур Сагман висловила надію щодо перемоги турецьких фільмів на Одеському міжнародному кінофестивалі і побажала присутнім творчої наснаги та нових досягнень.
   В свою чергу, представниця інституту подякувала пані Хатідже Нур Сагман за гостинний прийом та запросила від імені директора М.М.Іжі відвідати ОРІДУ найближчим часом.



Фотогалерея додається.