Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



    12 липня 2014 року головний спеціаліст сектору міжнародних зв'язків Я.В.Алєксєєва та провідний спеціаліст сектору міжнародних зв'язків В.М.Залепанчук взяли участь в урочистому прийомі з нагоди святкування Дня незалежності Франції, який відбувся в Дипломатичному клубі м.Одеси.
   Серед учасників заходу були присутні: посол Франції в Україні пан Ален Ремі з дружиною, представник МЗС в Одесі К.І.Ржепішевський, секретар Одеської міської ради О.Б.Бриндак, директор департаменту міжнародних зв'язків Одеської міської ради С.Ю.Боєва, заступник директора департаменту зовнішньоекономічної діяльності та європейської інтеграції обласної державної адміністрації - начальник управління зовнішніх зносин та європейської інтеграції Я.О.Різникова, а також голови дипломатичних місій, міжнародних організацій, учбових закладів, представники бізнесу та ЗМІ.
   Урочистий прийом відкрив посол Франції в Україні, який виступив з привітальним словом та зазначив важливість проведення даного заходу саме в Одесі. У своїй промові пан Ален Ремі підкреслив роль французів у розбудові та розвитку нашого міста у 18-19 століттях, що вплинуло на встановлення довготривалих дружніх взаємовідносин між Україною та Францією. Також пан посол висловив надію на мирне урегулювання конфлікту в Україні та якнайшвидше приєднання нашої держави до союзу з європейськими країнами.
   В свою чергу, представники інституту подякували Алена Ремі з дружиною за гостинний прийом та запросили від імені директора М.М.Іжі відвідати ОРІДУ найближчим часом.



Фотогалерея додається.