Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   8 липня 2014 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбувся круглий стіл для газети обласної ради "Одеські вісті" щодо впровадження досвіду КНР в навчальний процес та практику роботи органів публічної влади Південного регіону.
   У круглому столі взяли участь: Іжа Микола Михайлович, директор ОРІДУ; Приходченко Людмила Леонідівна, завідувач кафедри державного управління та місцевого самоврядування; Остапенко Олександр Анатолійович, доцент кафедри європейської інтеграції; Колісніченко Наталія Миколаївна, доцент кафедри регіональної політики та публічного адміністрування, а також головний редактор газети "Одеські вісті" Блінов Євгеній Миколайович.
   На початку зустрічі директор ОРІДУ представив присутнім журналістам своїх колег та окреслив основні деталі візиту до КНР. В ході розмови учасники візиту відповіли на численні запитання, поділились своїми враженнями та висновками щодо практичного застосування отриманого досвіду в системі підготовки управлінських кадрів України. Зокрема, Іжа М.М. зазначив важливість професійної роботи з кадрами у КНР та вплив якісної підготовки управлінців на результати діяльності держави.
   Усі члени делегації до КНР були приємно вражені високим рівнем гостинності, працелюбства та відповідального ставлення громадян до виконання своїх професійних обов'язків не залежно від посад.
   Підводячи підсумки круглого столу, директор ОРІДУ зазначив, що в рамках стратегічного співробітництва з китайськими партнерами у жовтні 2014 року планується візит у відповідь.



Фотогалерея додається.