Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   В період з 23 по 29 червня 2014 року відбувся робочий візит делегації Одеського регіонального інституту державного управління (ОРІДУ) та представників Національної академії державного управління при Президентові України (НАДУ) до Китайської Народної Республіки.
   До складу делегації увійшли: від ОРІДУ - керівник делегації Іжа Микола Михайлович, директор; Приходченко Людмила Леонідівна, завідувач кафедри державного управління та місцевого самоврядування; Остапенко Олександр Анатолійович, доцент кафедри європейської інтеграції; Колісніченко Наталія Миколаївна, доцент кафедри регіональної політики та публічного адміністрування; Курносенко Лариса Володимирівна, доцент кафедри філософських та соціально-політичних наук; Рогачевська Катерина Віталіївна, слухачка факультету державного управління; від НАДУ - Чмига Віра Олександрівна, начальник управління наукових та науково-педагогічних кадрів; Бондар Андрій Олексійович, радник Президента.
   У рамках підписаного Меморандуму про взаєморозуміння між ОРІДУ та Пекінським Адміністративним Інститутом (ПАІ) від 11 жовтня 2013 року було проведено низку офіційних зустрічей. Зокрема:
   23 червня в рамках запланованого круглого столу члени української делегації зустрілись з виконавчим директором ПАІ паном Ваном Мінчжуном, який щиро привітав гостей інституту в Пекіні та обговорив з керівництвом делегації основні пріоритети та напрями подальшої взаємодії. В свою чергу, директор ОРІДУ виступив з привітальною промовою та презентував професорсько-викладацькому складу ПАІ доповідь на тему "Нові тенденції підготовки державних службовців в Україні", яка викликала зацікавленість з боку китайських колег. Іжа М.М. відповів на численні запитання та щиро подякував колегам за гостинність.
   24 червня делегація відвідала компанію державної форми власності "FESCO" (Faith Expert Sincerity Cooperation Obligation), що є лідером HR сервісу в КНР та надає послуги з набору персоналу для роботи в іноземних фірмах та фірмах з іноземним капіталом. Під час зустрічі заступник директора пані Елаіне Цханг представила основні досягнення компанії та зазначила важливість розвитку корпоративної культури в підвищенні ефективності діяльності фірми.
   25 червня відбулась зустріч делегації з віце-президентом Шанхайського адміністративного інституту (ШАІ) паном Гуо Кігсонгом, який щиро привітав гостей інституту та проінформував про основні напрями діяльності свого учбового закладу. Шанхайський адміністративний інститут займається підготовкою та підвищенням кваліфікації керівних кадрів в Шанхайському регіоні та є яскравим прикладом для наслідування. Директор ОРІДУ від імені української делегації висловив найкращі побажання Гуо Кігсонгу та зазначив важливість встановлення дружніх і взаємовигідних зв'язків між ОРІДУ та ШАІ.
   27 червня під час прощальної зустрічі, організованої китайськими колегами для української делегації, Іжа М.М. вкотре підкреслив надзвичайну важливість візиту, висловив сподівання на подальший розвиток якісного та ефективного співробітництва і втілення в життя досягнутих домовленостей, а також запросив колег з ПАІ здійснити восени візит-відповідь до ОРІДУ.
   Протягом перебування делегації в м. Пекін та м. Шанхай китайськими колегами була підготовлена насичена та цікава культурно-освітня програма. Члени делегації мали можливість ознайомитись з історією міст Пекін та Шанхай, відвідати Велику Китайську Стіну, музейний комплекс "Гугун", площу Тяньаньмень, телевежу "Східна перлина" тощо.



Фотогалерея додається.