Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   24 червня 2014 року о 13.30 в 212 ауд. відбулося засідання Науково-експертної ради Одеського регіонального інституту державного управління Національній академії державного управління при Президентові України.
   У ході роботи засідання Науково-експертної ради було розглянуто питання порядку денного.
   Науковими керівниками та відповідальними виконавцями НДР, що виконуються в Інституті у 2014 р., було оприлюднено науково-практичні результати НДР за ІІ кв. Члени НЕР затвердили квартальні анотовані звіти НДР. Начальник відділу координації наукових досліджень та інформаційно-аналітичної роботи Ємельянова О.М. оголосила результати моніторингу наукових досліджень, відмітивши позитивну тенденцію виконання планових показників за звітний період.
   Про залучення слухачів факультету державного управління до наукової та науково-дослідної роботи Інституту доповів присутнім Попов М.П., декан факультету державне управління.
   Молодожен Ю.Б., професор кафедри державного управління і місцевого самоврядування, ознайомила присутніх з реалізацією в Україні Проекту міжнародної технічної допомоги "Розбудова спроможності до економічно обґрунтованого планування розвитку областей і міст України" (Проект РЕОП), ініційованого Конференційною Радою Канади та спрямованого на розбудову спроможності обласних державних адміністрацій та виконавчих органів міських рад до планування місцевого економічного розвитку з використанням інструментів кількісного аналізу та прогнозування. Доповідач повідомила про основні завдання, географію діяльності, бенефіціарів та реципієнтів Проекту, а також - про можливості застосування практичних результатів його реалізації у наукових дослідженнях.
   Воронов О.І., декан факультету менеджменту, порушив питання про розвиток наукових та навчальних контактів факультету менеджменту із закордонними ВНЗ, наголосивши на особливу актуальність, зважаючи на темпи зростання міжнародних контактів ВНЗ на сучасному етапі. Окресливши проблемні зони порушеного питання, виступаючим було зазначено пріоритетні напрями розвитку наукових та навчальних контактів факультету менеджменту із закордонними ВНЗ.
   Також були заслухані питання про інформаційне забезпечення наукової діяльності ОРІДУ НАДУ при Президентові України (доповідач: Макарова В.О., начальник бібліотечного відділу) та про виконання Плану видання з наукової літератури за І півріччя 2014 року (доповідач: Патик О.В., начальник редакційно-видавничого відділу).
   Наприкінці засідання Чебаном О.І., докторантом ІІІ року навчання, було презентовано результати дисертаційного дослідження на тему: "Теорія та методологія оцінювання в державному управлінні". Заслухавши та обговоривши інформацію Чебана О.І, Науково-експертна ради прийняла рішення - результати дисертаційного дослідження взяти до уваги, а доповідачу врахувати пропозиції та зауваження, висловлені членами ради.



Фотогалерея додається.