Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   Вже вкотре у квітні наш інститут збирає друзів для того, щоб відчинити двері для енергійних, амбіційних, творчих особистостей, і цей рік не став виключенням. 12 квітня 2014 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбувся День відкритих дверей.
   В заході взяли участь понад 200 осіб, більш ніж третина з яких - працівники органів публічної влади Півдня України, які виявили бажання навчатися на факультеті державного управління.
   На заході були присутні: директор інституту, завідувач кафедри регіональної політики та публічного адміністрування, доктор політичних наук, професор, Заслужений працівник освіти України Микола Михайлович Іжа, члени директорату інституту, декани факультетів, завідувачі кафедр, а також почесні гості: керівники та представники загальноосвітніх шкіл м. Одеси та Одеської області.
   У холі другого поверху навчального корпусу інституту відбувся брифінг з представниками засобів масової інформації, в якому взяли участь директор та керівництво інституту, декани факультетів, завідувачі кафедр, слухачі та студенти.
   Зустріч з гостями в актовій залі розпочалася з презентації інституту та привітань учасників Центру культури слухачів та студентів. На початку офіційної частини зустрічі учасників Дня відкритих дверей привітав директор інституту Микола Михайлович Іжа, який поінформував про діяльність і здобутки інституту, запросив вступати до інституту для здобуття якісної управлінської освіти, побажав усім присутнім успіхів та наснаги під час підготовки до вступних іспитів.
   Під час офіційної частини заходу декан факультету державного управління М. П. Попов ознайомив присутніх з умовами навчання на факультеті державного управління. Про підготовку бакалаврів за напрямом "Менеджмент", спеціалістів за спеціальністю "Менеджмент організацій і адміністрування" та магістрів за спеціальністю "Управління проектами" присутніх проінформували декан факультету менеджменту Олександр Ігоревич Воронов та завідувач кафедри управління проектами Тетяна Миколаївна Безверхнюк.
   Для того, щоб донести до всіх гостей важливість і правильність вибору навчання саме в нашому інституті, на сцені виступили безпосередні учасники навчального процесу - слухачі та випускники факультету державного управління - К. Рогачевська, С. Сенча, В. Джигар, Н. Есауленко та студенти і слухачі факультету менеджменту організацій - О. Шарапановський, Ю. Андрієнко, К. Ковзаленко, П. Сітницький, Г. Войтова, К. Корженко, А. Стеріополо, А. Славінський, В. Непомняща, Я. Савицька.
   Під час Дня відритих дверей майже 50 випускників загальноосвітніх шкіл мали змогу пройти пробне тестування ЗНО. Бажаючі стати слухачами факультету державного управління пройшли пробне комп'ютерне тестування з державно-управлінських, соціально-економічних, політико-правових, історико-культурних питань. Вступникам до магістратури за спеціальністю "Управління проектами" була надана можливість пройти тренінг з проектного менеджменту.
   Також в цей день для майбутніх абітурієнтів слухачами та студентами інституту була проведена цікава екскурсія по інституту. Всі бажаючі були ознайомлені з матеріально-технічною базою інституту, зокрема зі спеціалізованими аудиторіями, оснащеними мультимедійною технікою для інтерактивного навчання та наочною атрибутикою, було розказано про традиції нашого інституту, показано читальний зал та бібліотеку, де зібрана наукова та пізнавальна література.
   В приміщенні приймальної комісії бажаючі могли отримати консультації щодо вступу до інституту та поспілкуватися особисто з членами приймальної комісії. Співробітники відділу прийому детально розповіли про перспективи навчання в інституті, підготовку документів для вступу, надали консультації щодо складання вступних екзаменів.
   Також присутні мали можливість поспілкуватися із завідувачами кафедр та провідними викладачами інституту. Гостям були надані відповіді на запитання.
   На заході були присутні представники ЗМІ Одеського регіону.



Фотогалерея додається.