Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


30 вересня 2015 року

з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек студенти першого курсу факультету менеджменту інституту на чолі з деканом факультету менеджменту Ю.В. Євтюніною та завідувачем сектору організаційної і виховної роботи управління персоналу Фольгіною Т.О. відвідали Одеську національну ордена Дружби народів наукову бібліотеку ім. М. Горького.
Бібліотека ім. М. Горького є провідним інформаційним центром Півдня України. Фонд бібліотеки налічує понад 5 млн. екземплярів на різних носіях інформації. З 2002 року бібліотека отримує обов'язковий примірник документів всіх видавництв України.
Екскурсію було розпочато у пункті запису користувачів у чергового бібліотекаря. Кожен зі студентів отримав нагоду стати членом бібліотеки.
До уваги студентів було зроблено презентацію кожного відділу. Студенти відвідали: довідково-інформаційний відділ та Інтернет-центр; зали поточної і ретроспективної періодики; відділ рідкісних видань і рукописів; відділ мистецтв; відділ літератури іноземними мовами та інформаційно-ресурсний центр "Вікно в Америку"; сектор інформаційного забезпечення з питань екології. В залі каталогів за допомогою чергового бібліографа зі студентами було проведено заняття з пошуку літератури та оформлення вимог на літературу. Всі бажаючі отримали читацький квиток.
Фотогалерея додається.