Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)



   25 вересня 2015 року завідувач сектору міжнародних зв’язків інституту А.П. Маєв та доцент кафедри філософських та соціально-політичних наук Л.В. Курносенко на запрошення Генерального консула КНР в Одесі взяли участь в урочистому прийомі з нагоди 66-ої річниці заснування Китайської Народної Республіки.
   Учасниками заходу були: перший заступник голови Одеської обласної державної адміністрації В.М. Жмак, перший заступник голови Одеської обласної ради І.В. Смирнов, заступник Одеського міського голови В.І. Шандрик, другий секретар Представництва МЗС України в Одесі Ю.О. Круть, керівники навчальних закладів, співробітники дипломатичних місій, міжнародних організацій і засобів масової інформації.
   Відкрив урочистий прийом Генеральний консул КНР в Одесі Цао Юньлун, який відзначив динамічний розвиток економіки держави та особливо підкреслив прагнення Китайської Народної Республіки розвивати співробітництво і підтримувати дружні стосунки з іншими країнами.
   У вітальних промовах представників органів влади та місцевого самоврядування пролунали слова поздоровлення китайському народу з річницею заснування держави та було висловлено сподівання на подальший розвиток українсько-китайської співпраці.
   Представники інституту передали Генеральному консулу привітання з нагоди національного свята від директора навчального закладу М.М. Іжі та запросили китайського дипломата взяти участь у ювілейній науково-практичній конференції, присвяченій 20-річчю ОРІДУ НАДУ при Президентові України.



Фотогалерея додається.