Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


   Всі ми розуміємо важливість діяльності слухацького самоврядування при підготовці кадрів для державної служби. Слухацьку самоврядність в системі НАДУ можна розглядати як особливу форму ініціативної, самостійної, відповідальної суспільної діяльності слухачів, направленої на вирішення важливих питань слухацької діяльності, розвиток її соціальної активності, підтримку соціальних ініціатив. В зв'язку з цим 16-17 лютого 2012 року відбулася зустріч слухацького активу Національної академії державного управління та Одеського, Харківського, Львівського, Дніпропетровського регіональних інститутів в м. Києві.
   Заходи розпочалися з круглого столу на тему "Діяльність органу самоврядування слухачів та його роль в розвитку Національної академії державного управління при Президентові України" Слухачів привітали Віце-президент академії Марина Білинська та голова Слухацької ради Вадим Яременко. Під час круглого столу слухачі обговорили важливість та розвиток діяльності слухацького самоврядування, обмінялися досвідом роботи між регіональними інститутами.
   Користуючись нагодою слухачі відвідали Верховну Раду України, де їм розповіли про архітектуру будівлі, та цікаві відомості про депутатів.
   Наступного дня для слухачів регіональних інститутів був проведений тренінг під назвою "Якості необхідні лідеру".
   Зустріч слухацького активу була цікавою та змістовною і слухачі Одеського регіонального інституту державного управління вже з нетерпінням чекають своєї черги, щоб прийняти своїх колег в Одесі.

Фотогалерея додається.