Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


3 26 по 29 квітня 2021 року в інституті пройшли Дні відкритих дверей (онлайн)

Дні відкритих дверей пройшли в онлайн форматі та були зосередженні на випускниках шкіл м. Одеса. Спікерами заходу стали декан факультету публічного управління та адміністрування І.С. Куспляк, в.о. декана факультету менеджменту та бізнес-технологій В.М. Вишневська, начальник відділу міжнародного співробітництва Н.А. Нефьодова, начальник відділу профорієнтації та конкурсного відбору А.Ю. Гулєвич, а також студенти інституту.

У ході зустрічі, спікери презентували майбутнім абітурієнтам навчальні програми, міжнародні активності, додаткові безкоштовні можливості , що надає інститут, і головне – умови та строки прийому до інституту. Також детально розглядались питання щодо участі у навчальних програмах за кордоном, стажування в органах публічної влади та подальшого працевлаштування випускників інституту.

Студенти інституту поділились враженнями від навчання та участі у поза навчальних заходах, розповіли що саме вплинуло на їх вибір закладу вищої освіти та подальші амбітні плани.

Захід пройшов вдало, про що свідчить близько тисячі переглядів на офіційному YouTube каналі інституту та велика кількість запитань від глядачів.

Незважаючи на те, що Дні відкритих дверей пройшли в онлайн форматі усі глядачі, що долучились до трансляції, отримали найактуальнішу інформацію з приводу вступи до інституту, а також мали змогу ознайомитись з матеріально-технічною базою завдяки короткому відеоролику.

Фотогалерея