Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


Карантинні вимоги не дозволили організувати випуск одночасно для всіх форм навчання з залученням почесних гостей, вітань та концертних номерів. Але в конференц-залі панувала святкова та радісна атмосфера, адже практично весь 2020 рік слухачі навчались в дистанційному режимі і більшість зустрілись на врученні дипломів.
В вітальним словом до випускників звернувся директор інституту Микола Іжа та зазначив, що попереду випускників чекає не проста, але така потрібна суспільству робота на благо нашої держави, де кожен має працювати на совість, втілювати знання, здобуті в інституті, в практичні справи для покращення життя людей.
Декан факультету Ігор Куспляк оголосив наказ про завершення навчання на факультеті публічного управління та адміністрування.
Дипломи для денної форми навчання вручив директор інституту Микола Іжа, випускникам вечірньої форми навчання перший заступник директора Микола Попов, а випускникам заочної (з елементами дистанційної форми) навчання – голова правління асоціації випускників програм державного управлення, публічного управління та адміністрування, менеджменту та керівників проектів «Нова еліта нації» Степан Давтян.
Бажаємо випускникам щастя, міцного здоров'я, мирного неба, благополуччя у родинах, успіхів та реалізації планів і задумів!

Фотогалерея