Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


06 червня 2019 року


У відділі підвищення кваліфікації кадрів 06 червня 2019 року продовжується проведення циклу спеціальних короткострокових програм за темою: «організація діяльності державних службовців відповідно до чинного законодавства» з підвищення кваліфікації 10 державних службовців, які займають посади державної служби категорії «Б» та «В» Головного управління статистики в Одеській області.
До проведення занять було залучено провідних викладачів інституту та спеціалістів-практиків:
Під час відкриття спеціальної короткострокової програми Липовська С.О. – начальник відділу підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ та Шматоваленко Л.С. - завідувач сектору відділу організації семінарів за договорами ОРІДУ НАДУ довели до відома основну місію Інституту, важливість підвищення кваліфікації та основні напрямки надання освітніх послуг.
До проведення занять було залучено: Долгіх Наталю Прокопівну – старшого викладача кафедри державознавства і права ОРІДУ НАДУ при Президентові України; Решетника Володимира Миколайовича – головного спеціаліста відділу контролю міжрегіонального управління Державної служби морського та річкового транспорту України; Шматоваленко Людмилу Сергіївну – завідувача сектору організації семінарів за договорами відділу ПКК ОРІДУ НАДУ при Президентові України. Комашко Людмилу Георгіївну – кризового психолога, тренера громадської організації «Відкрите коло – територія можливостей».
В рамках спеціальної короткострокової програми слухачі ознайомились з такими питаннями як: «Дотримання вимог трудового законодавства як елемент запобігання та протидії корупції в органах державної влади», «Декларування доходів державних службовців як засіб попередження корупції», « Розвиток державної мовної політики. Ділова українська мова в органах публічної влади», «Профілактика емоційного вигорання».
Державні службовці змогли отримати та оновити базові знання з ділової української мови, необхідні для роботи у сфері публічної влади, забезпечити розуміння основ функціонування офіційно-ділового стилю в сучасних умовах, сформувати вміння спілкуватися, дотримуючись стилістичних норм офіційно-ділового стилю.
Тренінг «Профілактика емоційного вигорання» визвав бурхливі емоції у слухачів семінару, всі активно висловлювали свої думки та пропозиції.
За результатами спеціальної короткострокової програми слухачі отримали сертифікати встановленого зразка та високо оцінили навчальний процес: «Державні службовці Головного управління статистики в Одеській області висловлюють подяку викладачам інституту за вміння викладати та високу кваліфікацію педагогів. Кожен викладач залишив у нас позитивні емоції. Велика подяка за вашу працю!».