Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


У період з 11 по 13 лютого 2019 року


У відділі підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України розпочалося підвищення кваліфікації посадових осіб виконавчих органів Одеської міської ради.
У період з 11 по 13 лютого відбувся тренінг «Ділова українська мова в державному управлінні» для 23 слухачів.
Відкрила роботу семінару начальник відділу підвищення кваліфікації кадрів ОРІДУ НАДУ при Президентові України Липовська С.О., яка розповіла слухачам про внутрішній розпорядок і напрямки діяльності відділу підвищення кваліфікації кадрів та інституту в цілому. Слухачів було поінформовано про надання навчальних послуг Інститутом, отримання освіти на різних факультетах.
Родзинкою семінару стала лекція «Міф Одеси: заснування та розвиток міста. Мовна політика та патріотичне виховання через призму історії», яку провела провідний науковець Одеського літературного музею Єргєєва К.І.
Велику зацікавленість у слухачів викликали лекція-диспут та тренінг за темами «Наукові основи НЛП та сугестивної лінгвістики. Базові поняття та основні постулати НЛП», «Практичні аспекти НЛП. Базові техніки НЛП і профайлінгу», які висвітила доцент кафедри проектного менеджменту, кандидат філологічних наук Ковалевська А.В.
В останній день семінару слухачі склали підсумкове тестування з ділової української мови та високо оцінили професіоналізм викладачів.
З метою методичного забезпечення для слухачів семінару підготовлено та розміщено у «хмарі» навчально-методичні матеріали та практичні рекомендації з актуальних питань, що висвітлювалися на семінарі.
Слухачами було зазначено, що навчальний процес безумовно є актуальним, пізнавальним у сприйнятті для кожного, за підсумками тестування учасники семінару отримали сертифікати державного зразка.


Фотогалерея