Написати листа
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОДЕСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» ENG
Людям із порушенням зору (Тестова система)


«Діджиталізація (цифровізація). Держава в смартфоні» – одна з найактуальніших тем підвищення кваліфікації посадових осіб органів публічної влади у 2020 році.

Відповідно до укладених індивідуальних договорів між державними службовцями Одеської, Миколаївської та Херсонських областей у поточному році проведено три курси підвищення кваліфікації за спеціальною короткостроковою програмою «Діджиталізація (цифровізація). Держава в смартфоні» у формі вебінарів з використанням програми Googl Meet. За результатами підвищення кваліфікації 368 державних службовців отримали відповідні сертифікати.

В рамках курсу проводилися відео-заняття за актуальною тематикою: «Концептуальні засади діджиталізації», «Публічна інформація та відкриті дані», «Інформаційна безпека в епоху діджиталізації» та «Цифрові технології епохи діджиталізації».

До участі у проведенні вебінарів були запрошені викладачі кафедри електронного урядування та інформаційних систем інституту: завідувач кафедри Юрій Пігарєв і доценти Ігор Куспляк та Ірина Макарова.

З метою практичного спрямування навчання у тематичних дискусіях під час занять взяли участь розробники і керівники численних регіональних і загальнодержавних проєктів з надання електронних послуг, а саме: керівник відділу технічного і програмного забезпечення та інформаційної безпеки Одеського морського порту Андрій Тиндюк, заступник директора Департаменту інформації та зав’язків з громадськістю Одеської міської ради Володимир Попов та заступник керівника проєкту TAPAS (Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах) Данило Молчанов. Модератором усіх занять була завідувач сектору організації семінарів відділу підвищення кваліфікації кадрів, науковець і викладач інституту, розробник навчальної програми Наталія Привалова.

По завершенні занять слухачі подякували керівництву інституту, організаторам і викладачам за високий професійний рівень проведення навчання, цікаву і актуальну інформацію та безперечно нову і сучасну форму дистанційного навчання.

Фотогалерея